Αρχική σελίδα
προϊόντα
Σχετικά με εμάς
εργοστάσιο Περιήγηση
Ποιοτικός έλεγχος
Επικοινωνήστε μαζί μας
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Αρχική Σελίδα

Ote New Energy Technology ( Shandong ) Co., Ltd. Γύρος εργοστασίων

καλής ποιότητας βιομηχανική αντλία θερμότητας πηγής αέρα για τις πωλήσεις
καλής ποιότητας βιομηχανική αντλία θερμότητας πηγής αέρα για τις πωλήσεις
Ευχαριστίες για ευγενικά τη φιλοξενία σας. Η επιχείρησή σας είναι πολύ επαγγελματική, θα έχουμε τη συμπαθητική συνεργασία στο κοντινό μέλλον.

—— Elane

Παρακαλώ αναπτύξτε περισσότερη συμπαθητική εμπορική αντλία θερμότητας πηγής αέρα και με τις καλύτερες τιμές, έτσι μπορούμε να πωλήσουμε τις μηχανές σας σε περισσότερους πελάτες και να κερδίσουμε τις μεγαλύτερες αγορές. Σας ευχαριστούμε.

—— Sammel

μέσω πολύ καλή επικοινωνία όλα τα προβλήματα λύνονται, ικανοποιημένος με την αγορά μου

—— Αλεξάνδρα

Είμαι Online Chat Now
 • Γραμμή Παραγωγής

  Το πρόγραμμα έχει μια συνολική επένδυση 1,36 δισεκατομμύρια yuan και επενδύεται και κατασκευάζεται από Hebei Jinghe τη Co. υλικών άνθρακα πυριτίου τιτανίου, ΕΠΕ. Το πρόγραμμα καλύπτει μια περιοχή 500 MU. Η κλίμακα κατασκευής είναι 300.000 μεγάλα τραίνο με μια φωτογραφική διαφάνεια βαλλιστρών και 300.000 μαξιλάρια φρένων μεγάλων τραίνων. Η ταινία, pantograph μεγάλων τραίνων άνθρακα πυριτίου τιτανίου skateboard ανεξάρτητα αναπτύσσομαι από την Κίνα. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει το κτίριο γραφείων, που εξυπηρετεί το κέντρο, το εργαστήριο και το εργαστήριο, τα οποία υιοθετούν την εξοικονόμηση ενέργειας της επιχείρησής μας και τη φιλική προς το περιβάλλον υπερβολικά χαμηλή αντλία θερμότητας πηγής αέρα θερμοκρασίας για τη θέρμανση και την ψύξη. Στο τέλος, οι σπείρες ανεμιστήρων και οι ανεμιστήρες ροής χρησιμοποιούνται. Η κατασκευή αρχίζει το 2015.

   

  Ote New Energy Technology ( Shandong ) Co., Ltd.

   

  _αυτός είμαι ένας πρόγραμμα χτίζω από ο κράτος πλέγμα να βελτιώνω ο γραφείο περιβάλλον διάφορος πόλη και χωριό. _αυτός είμαι εντοπίζω Pingdu αρχαίος πόλη, με ένας κατασκευή περιοχή 1000 τετραγωνικός μετρητής. Λόγω των ανεπαρκών τοπικών υδάτινων πόρων, η αντλία θερμότητας εδαφολογικής πηγής της επιχείρησής μας χρησιμοποιήθηκε. _αυτός αρχίζω λειτουργία το 2014, και ο εσωτερικός χρήση ανεμιστήρας σπείρα, που εργάζομαι καλά.

   

  Ote New Energy Technology ( Shandong ) Co., Ltd.

   

  Το πρόγραμμα βρίσκεται στην περιοχή Xianhe της πόλης Dongying. _αυτός είμαι ένας υψηλό σημείο οικολογικός πάρκο ξενοδοχείο με τομέας εστιάσεως, ψυχαγωγία και στέγαση, με ένας χτίζω περιοχή 5.000 τετραγωνικός μετρητής. _αυτός υιοθετώ δύο φίλος υψηλής θερμοκρασίας νερό της θάλασσας πηγή θερμότητααντλίαμονάδα να ελέγχω ο ξενοδοχείο θερμαίνω και δροσίζω. Το μεγάλης κλίμακας διάστημα υιοθετεί το μεταβλητό έλεγχο συχνότητας του ανεμιστήρα ροής για να καλύψει τις απαιτήσεις του ξενοδοχείου και κερδίζει τρέχον κόστος. Από τη λειτουργία το 2014, η επίδραση είναι καλή και ο χρήστης ικανοποιεί.

   

  Ote New Energy Technology ( Shandong ) Co., Ltd.

   

  Γεωγραφική θέση:
  Τοποθετημένη στο νότιο μέρος της πεδιάδας της βόρειας Κίνας, η κομητεία Xingtai βρίσκεται στους ανατολικούς λόφους Taihang, που διαμορφώνονται από τους ποταμούς, τις αλλούβιες αποθέσεις πλημμυρών και τα ιζήματα λιμνών. Η έκταση είναι υψηλή στη δύση και χαμηλή στην ανατολή, και πέφτω από το νοτιοδυτικό σημείο στα βορειοανατολικά. Η δύση είναι η αλλούβια πεδιάδα των βουνών Taihang, και το έδαφος είναι αμμώδες. Οι πόροι υπόγειων νερών στη κομητεία Renxian είναι κυρίως ρηχό γλυκό νερό.
  Μέθοδος θέρμανσης:
  Νο 3 θέρμανση πατωμάτων χρήσεων Γυμνασίου Renxian + θερμαντικό σώμα + κλιματισμός
  Το Γυμνάσιο Yucun Renxian χρησιμοποιεί τη θέρμανση θερμαντικών σωμάτων
  Επισκόπηση προγράμματος:
  Το Νο 3 Γυμνάσιο Renxian καλύπτει έναν τομέα 43.000 τετραγωνικών μέτρων και έναν τομέα κατασκευής 13.500 τετραγωνικών μέτρων. Το κτήριο διδασκαλίας είναι για τη θέρμανση πατωμάτων, το γραφείο είναι σπείρα ανεμιστήρων, και τα διαμερίσματα εργαστηρίων και σπουδαστών θερμαίνουν τα θερμαντικά σώματα. Η θερμοκρασία δωματίου έφθασε σε 20 βαθμούς.
  Το Γυμνάσιο Yucun Renxian έχει έναν τομέα οικοδόμησης 7.000 τετραγωνικών μέτρων, τα οποία είναι ντεμοντέ κτήρια και θερμαμένος από τα θερμαντικά σώματα χυτοσιδήρου!
  Όφελος:
  Το Νο 3 Γυμνάσιο Renxian υιοθετεί μια από τις κανονικές μονάδες αντλιών θερμότητας πηγής νερού βιδών θερμοκρασίας της επιχείρησής μας, και το Γυμνάσιο Renxian Yucun υιοθετεί μια μέση και υψηλής θερμοκρασίας μονάδα αντλιών θερμότητας πηγής νερού βιδών της επιχείρησής μας. Δεδομένου ότι η επιχείρησή μας υιοθετεί τον ευφυή τηλεχειρισμό, η ενεργός υπηρεσία, τρόπος εξοικονόμησης ενέργειας επιτρέπεται. Καμία ανάγκη για το πλήρους απασχόλησης προσωπικό για να σώσει τις διοικητικές δαπάνες των ανθρώπων, αλλά και για να βρεί τα προβλήματα εγκαίρως, δεν λύνει τα προβλήματα εγκαίρως, εξαλείφει τους κρυμμένους κινδύνους στον οφθαλμό, μειώνει τις δαπάνες υπηρεσιών μεταπωλήσεων, και επιτυγχάνει την ιδανικότερη οικονομική λειτουργία για τους πελάτες.

   

  Ote New Energy Technology ( Shandong ) Co., Ltd.

   

  Η αντλία θερμότητας πηγής νερού της επιχείρησής μας υιοθετείται. Η τοπική θερμοκρασία υπόγειων νερών είναι χαμηλότερη σε 8 °C, και η χειμερινή θερμοκρασία είναι πολύ χαμηλή σε -28 °C. Σύμφωνα με αυτούς τους περιεκτικούς παράγοντες, η επιχείρησή μας στοχεύει. Ο ειδικός εξοπλισμός έχει προσαρμοστεί για να συναντήσει τα τοπικά αποτελέσματα θέρμανσης και θα είναι λειτουργικός το 2013. Το χειμερινό δωμάτιο μπορεί να φθάσει σε 25 ° Γ - -28 ° Γ, και η λειτουργική δαπάνη είναι 50% λιγότερο από το αρχικό κόστος τον άνθρακα.

   

  Ote New Energy Technology ( Shandong ) Co., Ltd.

   

  Με έναν τομέα κατασκευής 20.000 τετραγωνικών μέτρων και της ικανοποιητικής τοπικής πηγής υπόγειων νερών, η αντλία θερμότητας πηγής νερού της επιχείρησής μας επιλέχτηκε. _αυτός αρχίζω λειτουργία το 2012. Ο τοπικός κύκλος χειμερινής θέρμανσης είναι 150 ημέρες. Η πραγματική λειτουργική δαπάνη είναι 13 yuan/τετραγωνικό μέτρο, το οποίο είναι 18 yuan/τετραγωνικό μέτρο από την τοπική επιχείρηση θερμότητας. Επίσης σώστε 5 yuan/τετραγωνικό μέτρο.

   

  Ote New Energy Technology ( Shandong ) Co., Ltd.

   

  Ένα από τα βασικά προγράμματα της επαρχίας Hebei που αναπτύχθηκαν από Wuyuan County Hongwei τη Co. ανάπτυξης ακίνητων περιουσιών, ΕΠΕ, απαρίθμησε ως Νο 1 πρόγραμμα από την κυβέρνηση νομών, που βρέθηκε στο νοτιοανατολικό σημείο της κομητείας Wuyuan, ανατολικά διατομή του εθνικού αυτοκινητόδρομου 108 και 207. Εμμένοντας στην είσοδο και την έξοδο της οδού ταχείας κυκλοφορίας, το πρώτο τοπίο του εξωτερικού συνόλου σε Wuyuan διαμορφώθηκε. Η συνολική έκταση του προγράμματος είναι 4,2 εκατομμύριο τετραγωνικά μέτρα. Στην πρώτη φάση, 7 σύνολα μονάδων αντλιών θερμότητας πηγής νερού Youjia υιοθετούνται. Η ακτινοβόλος θέρμανση πατωμάτων τελικών χρήσεων, και η περιοχή θέρμανσης είναι 120.000 τετραγωνικά μέτρα. _αυτός έχω είμαι τρέχω από το 2015.

   

  Ote New Energy Technology ( Shandong ) Co., Ltd.

 • OEM / ODM

  Εμπορικό σήμα που τοποθετεί: καθαρός θερμαντικός ολοκληρωτής

  Επιχειρηματικό όραμα: Για να χτίσει την ανταγωνιστικότερη βάση παραγωγής άνθρακας--ηλεκτρικής ενέργειας στο Βορρά

  Εταιρική αποστολή: για το μπλε ουρανό

  Επιχειρησιακή στρατηγική: πωλήσεις προϊόντων, ολοκλήρωση συστημάτων, διαδικασίες επένδυσης

  Ποιοτική έννοια: Η συνείδηση δημιουργεί κάθε προϊόν

  Έννοια υπηρεσιών: όλα για τον πελάτη

  Εταιρικές τιμές: αγάπη, ευθύτητα, ευθύνη, ποίηση, όνειρα, απόσταση

   

  Κερδίζοντας πλειοδότης «άνθρακα του Πεκίνου στην ηλεκτρική ενέργεια»

  Συμπεριλαμβανόμενες στον κατάλογο επιλέκτων υποψηφίων επιχειρήσεις «άνθρακα του Taiyuan στην ηλεκτρική ενέργεια»

  Συμπεριλαμβανόμενες στον κατάλογο επιλέκτων υποψηφίων επιχειρήσεις «άνθρακα Xi'an στην ηλεκτρική ενέργεια»

  Συμπεριλαμβανόμενες στον κατάλογο επιλέκτων υποψηφίων επιχειρήσεις «άνθρακα Linyi στην ηλεκτρική ενέργεια»

  Συμπεριλαμβανόμενες στον κατάλογο επιλέκτων υποψηφίων επιχειρήσεις «άνθρακα Jincheng στην ηλεκτρική ενέργεια»

  Κερδίζοντας πλειοδότης «άνθρακα της China National Petroleum Corporation στην ηλεκτρική ενέργεια»

 • Ε & Α

  Με βάση την αρχή «υψηλού - η ποιότητα, η λεπτή τεχνολογία και η άριστη υπηρεσία», επιχείρηση Youjia όχι μόνο δίνουν προσοχή στην τεχνολογία, αλλά και βελτιώνουν το τεχνολογικό επίπεδο μέσω του προηγμένου εξοπλισμού και της σχεδίασης, και διατηρούν πάντα τα πλεονεκτήματα κατασκευής.

  Το κεντρικό προσωπικό Ε&Α της επιχείρησης είναι κλιμακωτό από τα εσωτερικά βασικά πανεπιστήμια της ψύξης και του κλιματισμού, και έχει την πλούσια εμπειρία στις επιχειρήσεις ψύξης και κλιματισμού. Ο κύριος μηχανικός Ε&Α έχει περισσότερο από 20 έτη εργασιακής πείρας στη βιομηχανία ψύξης και κλιματισμού και έχει εργαστεί στην έρευνα και την ανάπτυξη των αντλιών θερμότητας, των κλιματιστικών μηχανημάτων και των προϊόντων ψύξης. Η επιχείρηση έχει ένα υπερβολικά χαμηλό εργαστήριο ενθαλπίας αντλιών θερμότητας θερμοκρασίας -35 °C, το εθνικό εργαστήριο δοκιμής αντλιών θερμότητας, τον πρώτης τάξεως εξοπλισμό παραγωγής και τον τέλειο εξοπλισμό δοκιμής για να εξασφαλίσει ότι κάθε ποιότητα των προϊόντων εργοστασίων δεν έχει καμία ανησυχία.

   

  Γραμμή παραγωγής

   

  Ote New Energy Technology ( Shandong ) Co., Ltd.

   

  -35 υπερβολικά χαμηλό εργαστήριο ενθαλπίας αντλιών θερμότητας θερμοκρασίας °C

   

  Ote New Energy Technology ( Shandong ) Co., Ltd.

   

  Εθνικό εργαστήριο δοκιμής αντλιών θερμότητας

   

  Ote New Energy Technology ( Shandong ) Co., Ltd.

   

  Κέντρο Ε&Α

   

  Ote New Energy Technology ( Shandong ) Co., Ltd.

   

Στοιχεία επικοινωνίας
Ote New Energy Technology ( Shandong ) Co., Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Miss. Lena

Φαξ: 86--19906391133

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)